Η ομάδα του Εργαστηρίου “Επιχειρηματικότητα, Τεχνολογία και Οικονομική Στρατηγική” (ETOSLab), σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα της. Στόχος του ETOSLab είναι η δημιουργία ενός καινοτομικού πόλου έλξης για τη διασύνδεση της ακαδημαϊκής έρευνας και εκπαίδευσης με την επιχειρηματικότητα, την τεχνολογία και την οικονομική στρατηγική. Επιδίωξή μας είναι η ενθάρρυνση ενός νέου οικοσυστήματος, που μέσω της διεπιστημονικής αντιμετώπισης των ολοένα και περισσότερων διασυνδεδεμένων προκλήσεων της οικονομικής ανάπτυξης, θα δημιουργήσει θετική αλλαγή και θα προτείνει νέες λύσεις προς όφελος της ακαδημαϊκής κοινότητας και των πολιτών.

Προκειμένου να πετύχει τους στόχους του, το εργαστήριο διενεργεί έρευνα σε θέματα αιχμής, συναφή με τα γνωστικά αντικείμενα των μελών του και ενθαρρύνει τη διάχυση των αποτελεσμάτων της μέσω δημοσιεύσεων σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια. Παράλληλα, παρέχει εκπαιδευτικές και επιμορφωτικές υπηρεσίες στους νέους και σε άλλες κοινωνικές ομάδες, σε συνεργασία με ειδικούς της αγοράς, επιχειρήσεις, δημόσιους φορείς και ιδρύματα.

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας και να ενημερωθείτε σχετικά με τα μέλη και τις δράσεις μας. Στην ιστοσελίδα μας, μεταξύ των άλλων, μπορείτε να βρείτε επιστημονικές δημοσιεύσεις και πληροφορίες για προσεχείς διαγωνισμούς στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, συνέδρια, ευκαιρίες συμμετοχής σε σεμινάρια και φόρουμ, χρήσιμα links και εκπαιδευτικό υλικό σε θέματα που άπτονται των ακαδημαϊκών ενδιαφερόντων του ETOSLab.

Είμαστε ακόμα στην αρχή της προσπάθειάς μας και το υλικό μας, καθώς και οι δράσεις μας, εμπλουτίζονται διαρκώς. Αναζητούμε συστηματικά νέες συνεργασίες και πρωτοβουλίες, ικανές να δημιουργήσουν μια συστημική αλλαγή στις σύγχρονες πολύπλοκες προκλήσεις που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε.

Σε συνεργασία με το δίκτυο των συνεργατών μας και την ακαδημαϊκή κοινότητα, είμαι πραγματικά αισιόδοξη ότι το ETOSLab μπορεί να προσφέρει μια μοναδική ερευνητική και εκπαιδευτική εμπειρία για την αντιμετώπιση ρεαλιστικών περιπτώσεων στην επιχειρηματικότητα, την τεχνολογία και την οικονομική στρατηγική.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ειρήνη Φαφαλιού,

Διευθύντρια ETOSLab