Οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν από τα δικά τους λάθη. Ωστόσο, οι άνθρωποι που διακρίνονται για τα επιτεύγματά τους, μαθαίνουν από τα λάθη των άλλων. Σας συνιστούμε θερμά να αποκτήσετε έναν «μέντορα», έναν έμπιστο σύμβουλο και φίλο που θα δρα ως πνευματικός οδηγός και καθοδηγητή σας. Κάποιος που έχει ήδη βρεθεί στη θέση σας, κατανοεί καλύτερα τα προβλήματά σας. Εκείνοι που θα προκριθούν να συμμετάσχουν στη θερμοκοιτίδα μας, θα έχουν ένα μέντορα να τους συμβουλεύει και να τους καθοδηγεί στο πώς να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους ιδέα, να επιτύχουν ουσιαστικές λύσεις σε προβλήματα, να αποφύγουν τα λάθη άλλων, και να παράγουν αξία για τις επιχειρήσεις τους και την κοινωνία. Μόνος μπορείς να πάς μακριά, αλλά με έναν έμπιστο καθοδηγητή/σύμβουλο, μπορείς να πας ακόμα μακρύτερα και γρηγορότερα.

Μάκης Λεβή

Ο Μάκης ασχολείται με τον τομέα των επιχειρήσεων πάνω από δέκα (10) έτη. Διετέλεσε αναπληρωτής Chief Operating Officer σε εταιρεία του χρηματοπιστωτικού τομέα με κεφαλαιοποίηση $ 3,2 δισεκατομμύρια και γραφεία στη Νέα Υόρκη, τις Βερμούδες, το Λουξεμβούργο, τη Γενεύη και την Αθήνα. Ίδρυσε μια εταιρεία που προσφέρει state-of-the-art υπηρεσίες cloud σε χρηματοπιστωτικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Το 2013, πούλησε την επιχείρησή του και επικεντρώθηκε στην επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων. Ίδρυσε τρις (3) startups, από τις οποίες η πιο πρόσφατη, myTrustQuotient (myTQ), επιλέχθηκε μεταξύ των 10 φιναλίστ για το Hellenic Entrepreneurship Award το 2015, μεταξύ 1.200 συμμετεχόντων.

Ως μαθηματικός, ο Μάκης έχει την ικανότητα να αποδομεί τα προβλήματα σε μικρότερες μονάδες, κάνοντας τη διαδικασία της επίλυσης προβλημάτων περισσότερο κατανοητή. Είναι άτομο με ισχυρή προσωπικότητα και εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες, αλλά συγχρόνως εξαιρετικά δίκαιος. Ο Μάκης δουλεύει μόνο με τους καλύτερους και εξυπνότερους.

Αν συνεργαστείτε μαζί του, θα επωφεληθείτε από την ικανότητά του να εντοπίζει αδυναμίες σε επιχειρηματικά σχέδια και ιδέες.